Fruitzuurpeeling

Met de fruitzuurpeeling gezichtsbehandeling kunnen we verschillende huidproblemen aanpakken. Zo stimuleren we de huid om nieuwe huidcellen aan te maken en wordt de huidconditie verbeterd. Doormiddel van verschillende fruitzuurpeelingen met elk hun eigen werking hebben kan de behandeling perfect op uw huid en wensen worden afgesteld.

De fruitzuurpeelingen zorgen onder andere voor vermindering van verkleuringen van de huid, verminderen van diepe rimpels, vermindering littekens, remming van ontstekingen, verbeteren vochtbalans, minimaliseren van de poriën, verminderen photo-aging en verbeteren van de doorbloeding. Kort om uw huid gaat weer stralen!

Werkwijze
Uw huid wordt eerst grondig gereinigd.
Daarna wordt uw huid voorbereid op de peeling d.m.v. een speciale lotion.

De peeling wordt aangebracht op de huid en laten we 2 tot 15 minuten zitten. Dit is afhankelijk van de soort fruitpeeling en uw huidconditie.

De peeling wordt vervolgens van de huid afgenomen en geneutraliseerd.
Aansluitend wordt er een hydraterend masker aangebracht.
Ter afsluiting wordt er afhankelijk van tijdstip van de dag een beschermingsfactor of nachtverzorging aangebracht.

Na de behandeling
Uw huid kan wat rood zijn en iets jeuken. Dit is normaal verdwijnt geleidelijk. De dagen na de peeling kan de huid licht gaan schilferen. Het is belangrijk om de huid tegen direct zonlicht te beschermen na de behandeling door een factor 50+ te gebruiken.

Resultaat
De huid wordt aangezet om weer nieuwe cellen aan te maken en maakt de huid vrij van verdikte huidlagen. Het vochtgehalte van de huid verbetert, rimpels en oneffenheden verminderen, het huidbeeld wordt verfijnt, onzuiverheden worden vermindert en de energietoevoer naar de huid wordt gestimuleerd. Kortom, uw huid ziet er na de behandeling weer jeugdig en fris uit!

Advies
Verleng en intensiveer de unieke resultaten van de fruitzuren peeling behandeling door een perfect afgestemde kuurbehandeling. Ondersteun bovendien uw successen thuis met behulp van de verzorgende producten.

Reserveer hier je behandeling

Door op onderstaande knop te drukken kom je gelijk in ons reserveringssysteem.
Hier kun je meteen zien wanneer er een plekje voor je vrij is.

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is: 
Persephonestraat 5-3
5047 TT Tilburg