ASA Peel

De ASA Peel gezichtsbehandeling van Klapp gaat de symptomen van ouderdom gericht tegen.
U wordt ouder en dat laat uw huid duidelijk merken: ze verliest haar fijne structuur, rimpels worden dieper, de huid verdikt en de verzorging van de onderste huidlagen wordt moeilijker. De huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en ze verliest haar gezonde glans. De ASA PEEL® Intensiv-behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt wat minder dik en krijgt wat fijnere poriën. De basaal cellen laag wordt gestimuleerd tot regeneratie. De ASA-Methode is een speciale productcombinatie voor professioneel gebruik met een extreem hoog aandeel fruitzuren complex ter verbetering van de sterk verhoornde huid, rimpels, onzuiverheden, grove poriën ,pigment storingen en  droge huid. De unieke Asa Peel fruitzurencomplex voor een voelbaar behandeling succes.

Werkwijze

Uw huid wordt grondig gereinigd
Uw huid wordt voorbereid op de peeling d.m.v. een speciale lotion.

De Asa peeling met hoog geconcentreerde fruitzuren aangebracht op uw huid. Deze peeling laten we 30 minuten intrekken zodat deze zijn werking kan doen.

De peeling wordt vervolgens van de huid afgenomen. Aansluitend wordt er een hydraterend masker aangebracht.

Ter afsluiting wordt er afhankelijk van tijdstip van de dag een beschermingsfactor of nachtverzorging aangebracht.

Resultaat
De huid wordt aangezet om weer nieuwe cellen aan te maken en maakt de huid vrij van verdikte huidlagen.. Het vochtgehalte van de huid verbetert, rimpels en oneffenheden verminderen, het huidbeeld wordt verfijnt, onzuiverheden worden vermindert en de energietoevoer naar de huid wordt gestimuleerd. Kortom, uw huid ziet er na de behandeling weer jeugdig en fris uit!

Advies
Verleng en intensiveer de unieke resultaten van de fruitzuren peeling behandeling door een perfect afgestemde kuurbehandeling. Ondersteun bovendien uw successen thuis met behulp van de verzorgende producten.

Asa Peel Care cream
De effectieve verzorgende nabehandeling ontwikkelt zijn effect  ’s nachts. Als nacht verzorging aan te brengen.

Asa Peel Serum

Optimaal op elkaar afgestemde werkzame stoffen ondersteunen het hele jaar door het vernieuwingsprogramma van de huid. 2-3 keer per week toepasbaar avonds.

Reserveer hier je behandeling

Door op onderstaande knop te drukken kom je gelijk in ons reserveringssysteem.
Hier kun je meteen zien wanneer er een plekje voor je vrij is.

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is: 
Persephonestraat 5-3
5047 TT Tilburg