Expert Behandeling

Tijdens een expert behandeling ontvangt u vijf huidverbeterende behandelingen samengevoegd in een behandeling voor het maximaal haalbare zichtbare resultaat.

Een Le Blanc Expert behandeling bestaat uit vijf huid verbeterende behandelingen samengevoegd voor het maximaal haalbare resultaat met direct zichtbaar resultaat.

Na reiniging van uw gelaat starten we met het aanbrengen van het Co2 masker die we 15 tot 20 minuten laten intrekken.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

Na het het C02 masker starten we met het inneedelen van de pink serum met een skin shooter.

De Pink shooter anti Aging behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat( de Schooter). Fibroblastcellen worden gestimuleerd, het huidmetabolisme wordt verbeter via een dynamische activering van 56 werkzame stoffen die in het Pink serum zitten.

Glutathion beschermd de celkern en het DNA. Daarnaast verheldert glutathion en beschermt alle cel activiteit en zorgt voor een optimale werking van de huidcellen. Verder worden  vrije radicalen door een mix van 3 enzymen verwijdert uit de huid waardoor er een optimale werking van de cellen bereikt wordt.

Glutathion wordt niet voor niets de moeder van alle antioxidanten genoemd.

Vitamine B complex met onder andere vitamine B12 zorgt ervoor dat de stofwisseling van de huid verbeterd. Bevat een hoge dosering van het co-enzym Q10.

Groeifactoren versnellen de regeneratiecyclus van de huid.

En de toegevoegde peptiden( EGF, FGF, IGF, TGF-b, Cooper tripeptie vitaliseren de fibroblast cellen helpen de huid te vitaliseren. Essentieel voor het wondgenezingsproces.

Het aminozuurcomplex verhoogd het natuurlijke vocht factor.

 

Na de pink shooter brengen wij een ampul met Bio placenta aan waarna u 10 tot 15 minuten onder een HC9  lichttherapie tunnel gaat.

 

KRX Premium Bio placenta

 

Samengesteld met vijf groeifactoren: epidermale groeifactor (EGF), insuline-achtige groeifactor 1 (IGF-1), zure fibroblastgroeifactor (AFGF), basale fibroblastgroeifactor (BFGF), vaso-endotheelgroeifactor (VEGF) gecombineerd met hyaluronzuur Zuur en vitamines om de menselijke placenta na te bootsen.

Onze Premium Bio Placenta is zo samengesteld dat het vrij is van parabenen, minerale olie en dierlijk afgeleid materiaal.

Tijdens een lichttherapie-sessie wordt er gebruik gemaakt van kleuren en LED-licht. Elke kleur (rood, blauw, groen, geel) heeft een bepaalde werking, golflengte en penetratiediepte.

Werking van HC9 lichttherapie:

  • Verbetering van de bloedsomloop
  • Minimalisering van fijne lijntjes en rimpels
  • Minimalisering van poriën
  • Verbetering van de huidtextuur en huidversteviging
  • Vermindering van onzuiverheden van de huid
  • Vermindering van huidirritaties en sneller herstel 
  • Werkt zonder de huid te verhitten of te beschadigen
  • Vermindert leeftijd en milieu gerelateerde pigmentvlekken
     

Na de lichtterapie sessie Brengen wij de KRX Ultra V Tox mask aan.

Het Ultra V-lift masker waar je van hield met een nieuwe en betere formulering.
Meer lifting, meer effect en betere resultaten! Nu geformuleerd met dubbel zoveel Lifting-voordelen om te helpen bij rimpels, huidelasticiteit, ongelijkmatige teint, contouren van het gezicht en uiteindelijk veroudering tegen te gaan.

Wanneer aangebracht werkt de lucht met de formule, deze droogt terwijl de formule rechtstreeks in de huid wordt gebracht.
Bevat: Niacinamide, Allantoïne, Centella Asiatica, Vitaminen, Peptiden, Propolis en Botanisch Extract.

Het nieuwe Ultra V-liftmasker is een combinatie van meerdere actieve en krachtige ingrediënten. Bestaande uit poeder en vloeistof welke gemengd worden om meer en betere resultaten te behalen. Verheldering en versteviging van de huid.
Wat kunt u verwachten in de nieuwe formule: Meer liftend effect dat ook de bloedsomloop bevordert.
Een beter verstevigend effect en helpt om de huid een betere contour te geven.

Met al deze behandelingen hebben wij zeer hard op uw huid gewerkt en uw huid enorm geactiveerd om uw huid te regeneren. Hierdoor heeft uw huid echt een goed huidverzorging nodig. Wij bevelen dan ook zeer dringend aan de Cica set te gebruiken.

Reserveer hier je behandeling

Door op onderstaande knop te drukken kom je gelijk in ons reserveringssysteem.
Hier kun je meteen zien wanneer er een plekje voor je vrij is.

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is: 
Persephonestraat 5-3
5047 TT Tilburg