Huidoneffenheden

Veel mensen storen zich er dagelijks aan. De verschillende oneffenheden zijn niet altijd zichtbaar, maar het is heel vervelend om ze te voelen en kunnen cosmetisch storend zijn.

Coagulatie is heel doelgericht en veilig, met grote precisie wordt er alleen op de oneffenheden gewerkt terwijl de omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor kleine plekjes al na 1 behandeling verdwijnen. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door gediplomeerde huidspecialist met een extra certificaat voor het werken met deze apparatuur.
Couperose (teleangiëctastieën), spider naevi en bloedblaartjes (bloedblaasjes) zijn rode verwijde bloedvaatjes. Met coagulatie wordt met een heel fijn naaldje het bloedvaatje dicht gebrand. Na de behandeling van couperose kan de huid enige tijd rood zien en er kunnen kleine puntkorstjes ontstaan.

Wat is thermo coagulatie?
Coaguleren is een techniek waarbij goedaardige huidoneffenheden worden verwijderd door middel van hitte. Dit wordt gedaan met behulp van een naaldje en elektrische geleiding het naaldje gaat trillen en geeft warmte af.

Bij de behandeling van oneffenheden herstelt de huid zich met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. Dit herstel is zonder littekens. De nieuwe, gezonde huid is roze en heeft tijd nodig om dezelfde kleur te krijgen als de rest van uw huid.

Afhankelijk van de plek op uw huid en de locatie duurt dit gemiddeld twee maanden. U kunt de huid reinigen en verzorgen zoals u gewend bent. Nadat het korstje er is afgevallen, mag u het plekje eventueel camoufleren.
Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat ( grote afhankelijk) te behalen.

Nazorg van huidoneffenheden
Bij alle huid verbeterende behandelingen geldt dat onderhoud nodig is. Ik kan als huidspecialist niet voorkomen dat er in de toekomst nieuwe couperosevaatjes, fibromen of steelwratjes zichtbaar worden. Aan de hand van een aantal gezonde leefregels kunt u natuurlijk wel de kans verkleinen. Zo is het verstandig om zonblootstelling te voorkomen en smeer altijd (ook in de winter) een SPF. U moet uw huid goed beschermen tegen warmte en koude verschillen (voornamelijk in de winter). Een saunabezoek is niet aan te bevelen en roken vergroot de kans op nieuwe couperose vaatjes.

Reserveer hier je behandeling

Door op onderstaande knop te drukken kom je gelijk in ons reserveringssysteem.
Hier kun je meteen zien wanneer er een plekje voor je vrij is.

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is: 
Persephonestraat 5-3
5047 TT Tilburg