HUIDspecialisten

Meriam de Wit
Schoonheidsspecialiste en eigenaresse

Vanuit een reorganisatie in 2012 heb ik gekozen om een omscholing te gaan maken naar schoonheidsspecialist. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen door gaan leren voor pedicure. Tegelijkertijd ben ik als zzp-er gaan werken in diverse salons in opbouw van mijn eigen salon. Eerst een aantal jaar aan huis. Nu in het prachtige verzamelgebouw EMMA waar wij inmiddels met meer dan 22 ondernemers werkzaam zijn.
Gaande weg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in huidverbetering en tot de conclusie gekomen dat daar ook mijn interesse het grootst in is.

En vanuit deze visie ben ik in verschillende huid verbeterende behandel methodes gaan investeren.
Wat ik voor doel heb is het huid eigen herstel activeren om “huidveroudering te vertragen”.
Ouder worden is niet erg, er ouder uitzien hoeft niet.

Lydie de Graaf
Schoonheidsspecialiste

Na het behalen van mijn Havo diploma besloot ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Waarom? De omgang met klanten en de mogelijkheid om te blijven leren binnen het vak.

Tijdens mijn opleiding merkte ik gelijk dat ik op de juiste plek zat. Mijn interesse over de huid en hoe deze nu zijn werk doet werd steeds meer geprikkeld. Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende behandelingen. Doordat ik hier mee aan de slag ging in de praktijk kwam ik tot de conclusie dat mijn grootste interesse ligt bij het verbeten van de huid.

Hoe mooi het is om samen met een klant te kijken naar de mogelijkheden en de huid weer te laten stralen.

Reserveer nu uw behandeling bij Meriam of Lydie!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is: 
Persephonestraat 5-3
5047 TT Tilburg