Purlés

Dat is waar Purlés voor staat, jouw persoonlijke schoonheidscode. Om jouw huid naar een hoger niveau te brengen. De verzorgingsproducten van Purlés bieden een hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. De producten zijn vegan, niet op dieren getest, bevatten geen schadelijke stoffen. Er worden enkel ingrediënten gebruikt die niet schadelijk zijn voor de natuur. Purlés is een combinatie van innovatieve biotechnologische gedachten samenwerkend met krachten uit de natuur.

Onze ingrediënten zijn het werk van uitstekende specialisten in Franse en Spaanse laboratoria. Al bijna 10 jaar heeft het merk Purlés met succes zijn eigen filosofie geïmplementeerd om een persoonlijke schoonheidscode voor zijn klanten de creëren. Dankzij de eenvoudige nummers/namen van de producten is het kiezen en voortzetten van de meest geschikte producten makkelijker dan ooit. De specialist selecteert de juiste behandelwijze en stelt een schoonheidscode samen die net als een vingerafdruk de individuele behoeften van de klant identificeert.

Geavanceerd onderzoek naar natuurlijke ingrediënten en inspiratie uit de nieuwste ontdekkingen op het gebied van cosmetica zorgt ervoor dat Purlés snelle en zichtbare resultaten oplevert. De werkzame stoffen die in de producten zitten zijn het antwoord op de problemen waar de huid mee worstelt.

Purlés biedt een uitkomst voor iedere huid.

De productlijn van Purlés is ontwikkeld voor salons en huidinstituten die een complete oplossing zoeken voor hun behandelingen. De verwachtingen van die ene veeleisende klant of een klant die heerlijk komt ontspannen moeten allebei waargemaakt kunnen worden met onze producten.

Door het samensmelten van natuurlijke bestandsdelen uit planten, de vergevorderde biochemische kennis en de eeuwenoude tradities van over de hele wereld zorgen ervoor dat Purlés het maximale bereikt in huidverbetering en beauty. Dat maakt ons een voorloper op de cosmeticamarkt.

De producten van Purlés zijn Vegan, niet op dieren getest en bevatten geen schadelijke ingrediënten. Alle producten zijn dermatologisch getest en van hoge kwaliteit. Ook zijn er geen ingrediënten gebruikt die schadelijk zijn voor de natuur.

Van standaard behandelingen tot huidverbetering alles is mogelijk!

Purlés heeft niet enkel de standaardproducten in zijn assortiment zitten maar werkt ook met verschillende huidverbeterende technieken waaronder chemische peelings, peptiden, retinolen, EGF en hyaluronzuur. De technologisch geavanceerde formules van onze chemische peelings garanderen de hoogste kwaliteit en efficiënte exfoliatie. Onze mesococktail-lijn, ontworpen voor microneedling-mesotherapie, ook verrijkt met revolutionaire thuiszorg, is een intensieve behandeling die de symptomen van huidveroudering bestrijdt en een optimaal antwoord garandeert op de individuele behoeften van de huid. Ingekapselde vitamine C in DNA Protection Expert levert het ingrediënt aan de huid zodat het effectief kan zijn en zorgt voor een optimale dekking en beschikbaarheid.

Reserveer hier je behandeling

Door op onderstaande knop te drukken kom je gelijk in ons reserveringssysteem.
Hier kun je meteen zien wanneer er een plekje voor je vrij is.

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is: 
Persephonestraat 5-3
5047 TT Tilburg